Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine
- 125 g de beurre demi-sel bien froid, en cubes
- 80 g d'eau
- 150 g de cresson frais, trié et essoré
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 150 g de fromage frais à l'ail et aux fines herbes, type Boursin
- 15 g de beurre mou, pour la plaque
- 600 g de saumon frais, en 1 seul morceau, coupé dans la partie la plus épaisse du filet
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Carré feuilleté aux champignons
1h 45 min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Carré d'agneau en croûte
55min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1h 5min
Ballotine de saumon
25min
Galettes de pomme de terre au saumon mariné
1h 20min
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45 min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45 min
Brochettes de poulet aux parfums d'Asie
1h 45 min