Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 2082 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Riz à la morue et aux moules
50min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Garbure du Béarn
1h 10 phút
Soupe de poisson de Majorque
40min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Brandade de morue et persillade
50min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Rougail de poisson
40min
Bourride
1 Std.