Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 2082 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1小时
Brandade de morue et persillade
50min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Bourride
1小时
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2小时 10 分钟
Riz à la morue et aux moules
50min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Gratin de moules au curry
50min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min