Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 300 g de pousses d'épinards
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja
- 1 œuf pour la dorure
- 350 g de filet de julienne, coupés en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2916 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 49.5 g
Alternatieve recepten
Lasagne de la mer
1h
Tartelette aux légumes de printemps
1h 10min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1h
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2 Std. 10 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 Std. 15 Min
Feuilleté de poisson aux vapeurs d'agrumes
1h
Koulibiac
1h 35min
Suprêmes de poulet printaniers au raifort
45min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Bar farci à l'oseille
1h 10min