Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 300 g de pousses d'épinards
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de soja
- 1 œuf pour la dorure
- 350 g de filet de julienne, coupés en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2916 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 49.5 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40 Min
Tarte aux crudités
2h 50min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Aumônières de petits légumes
40 Min
Surpris'oeufs (zone 1)
1h 45min
Ballotine de saumon
25 Min
Nems de légumes
1 Std.
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2h 10min
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35 Min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1 Std.