Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'amandes émondées
- 70 g d'abricots secs dénoyautés
- 70 g de raisins secs
- 40 g de beurre mou
- 70 g de miel
- 500 g d'eau
- 4 poires, bien mûres (150 g chacune environ)
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 811 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Le drômois
12h 45min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 Min
Pommes cuites à la cannelle
35 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.