![Gratin d'abricots façon frangipane Gratin d'abricots façon frangipane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4D12538-4563-41DC-9550-DBDFC5E097C2/Derivates/97C53D2D-251B-4C6F-84D4-68C6FFE44740.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 biscuits amaretti
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1729 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots
55 Min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Clafoutis aux fruits rouges
55 Min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 Std.
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 Min
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Tartelettes amandines aux figues
1 Std. 30 Min
Moelleux aux pommes
50 Min
Tatin de poires aux speculoos
50 Min