Fondue de lotte au curcuma
TM5 TM6

Fondue de lotte au curcuma

3.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • sel
  • 100 g de carotte, coupée en morceaux
  • 100 g de poireau, coupé en rondelles
  • 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
  • 800 g de fumet de poisson réhydraté
  • du poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
620 kJ / 146 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten