Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche, coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Saint-Jacques en nage épicée
25 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Osso-buco de lotte
45min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Choucroute de la mer
40min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Filets de limande en croûte de pistache, mijoté de légumes aux épices
45min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min