Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15 min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Vegetarian Chili
50min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Black Bean Walnut Patties
35min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Lentil Salad
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Vegetable Patties
1h
Butternut Squash Ravioli Soup
35min