Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Basic Quinoa
35min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Colourful Quinoa Salad
40min
Green Bean Gremolata
25min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15 min.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chickpea Ratatouille
1h