Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Lentils and Rice
40min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Hummus
10 分钟
Southwest Quinoa
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 dk
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min