Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Chopped Asian Salad
20 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Curried Lentils
5h 15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min