Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz dried black lentils
-
30
oz vegetable stock
of 30 oz water - 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 6 garlic cloves, to taste
- 9 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ cucumber
- 10 cherry tomatoes
- 1 oz pomegranate molasses
- feta cheese crumbles
- microgreens, to garnish
- fresh parsley leaves, to garnish
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.9 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min