Apparaten en Accessoires
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
576 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1125 kJ /
269 kcal
Vetten
6 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Black Beans
30 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Southwest Quinoa
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Pasta Primavera
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min