Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 525 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mediterranean Chicken
35 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Fish Tacos
45min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Creamy Broccoli Salad
10min