Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 525 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Cauliflower Steaks
45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Southwest Quinoa
40 dk