Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp mustard seeds
- 1 oz lemon juice
- 1 heaping tsp salt
Brown Rice Salad
- 8 oz short grain brown rice
- 33 oz water
- 4 oz carrots, sliced on the bias (½ in.)
- 8 oz purple fingerling potatoes, sliced (½ in.)
- 8 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 8 oz zucchini, halved lengthwise, sliced (½ in.)
- 8 oz red bell peppers, diced (½ in.)
- 5 oz super greens, baby greens salad blend
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 Std. 20 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min