Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz long-grain brown rice
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz baby spinach
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon
- 1 oz unsalted butter
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- 3 oz feta cheese, crumbled, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 707 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Mole Verde
1h 5min
Mediterranean Chicken
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Fish Tacos
45min
Green Shakshuka
40 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Texas White Bean Salad
15 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min