Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz long-grain brown rice
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz baby spinach
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon
- 1 oz unsalted butter
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- 3 oz feta cheese, crumbled, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 707 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50 Min
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Southwest Quinoa
40 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min