Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz long-grain brown rice
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz baby spinach
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon
- 1 oz unsalted butter
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- 3 oz feta cheese, crumbled, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 707 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Risotto with Broccolini
35 min
Snapper with Spiced Oil
Geen beoordelingen
Chicken Étouffée
1h 25min
Mediterranean Chicken
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Split Pea Soup
1h 25min
Southwest Quinoa
40min