Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
- 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ tsp dried tarragon, divided
- 1 tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 60 oz water
- 2 Parmesan stock cubes
- 8 oz sugar snap peas, trimmed
- 8 oz dried penne pasta
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
- 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 511 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Beef Lasagna
2h 5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.