Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
- 4 fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
-
1
oz blanched almonds
of 1 oz walnuts - 2 oz panko bread crumbs
- 2 sprigs fresh parsley
Pappardelle with Asparagus
- 9 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (½ in.)
- 53 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 10 ½ oz pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- 1 lemon, zested, grated
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.8 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1hod. 30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Fish and Chips
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.