Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
- 4 fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
-
1
oz blanched almonds
of 1 oz walnuts - 2 oz panko bread crumbs
- 2 sprigs fresh parsley
Pappardelle with Asparagus
- 9 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (½ in.)
- 53 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 10 ½ oz pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- 1 lemon, zested, grated
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.8 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Creole Style Jambalaya
1h 10 phút
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 phút
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10 phút