Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
- 4 fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
-
1
oz blanched almonds
of 1 oz walnuts - 2 oz panko bread crumbs
- 2 sprigs fresh parsley
Pappardelle with Asparagus
- 9 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (½ in.)
- 53 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 10 ½ oz pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- 1 lemon, zested, grated
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.8 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Chicken Enchiladas
40min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Mushroom Fettuccini
40min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min