Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
- 4 fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
-
1
oz blanched almonds
of 1 oz walnuts - 2 oz panko bread crumbs
- 2 sprigs fresh parsley
Pappardelle with Asparagus
- 9 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (½ in.)
- 53 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 10 ½ oz pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- 1 lemon, zested, grated
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.8 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Savory Butternut Squash Pies
1 godz. 25 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Meat Sauce
1h 45min