Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 40 oz chicken breasts (bone-in), skinless
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to season, to taste
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and halved
-
4
oz pitted Kalamata olives, drained
of 4 oz pitted green olives, drained - 5 garlic cloves
- 10 sprigs fresh dill fronds, leaves only, to taste
- 4 oz red bell peppers, stem and seeds removed, quartered
- 4 oz red onions, quartered
-
1
tbsp dried oregano
of 5 sprigs fresh oregano - 12 oz heirloom tomatoes, quartered
- 3 dried bay leaves
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Greek Rice
1h 20min
Fish Tacos
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min