Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 40 oz chicken breasts (bone-in), skinless
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra, to season, to taste
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and halved
-
4
oz pitted Kalamata olives, drained
of 4 oz pitted green olives, drained - 5 garlic cloves
- 10 sprigs fresh dill fronds, leaves only, to taste
- 4 oz red bell peppers, stem and seeds removed, quartered
- 4 oz red onions, quartered
-
1
tbsp dried oregano
of 5 sprigs fresh oregano - 12 oz heirloom tomatoes, quartered
- 3 dried bay leaves
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 592 mg
Alternatieve recepten
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Turkey Taco Bowl
1h
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Greek Rice
1h 20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Southwest Quinoa
40min
Chicken Fajita Soup
50min