Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces, divided
- 1 ½ oz lemon juice
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 17 ½ oz water
- 24 ½ oz baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 2 - 3 ½ oz feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Christmas Tree Spinach Puff
1 godz.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min