Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces, divided
- 1 ½ oz lemon juice
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 17 ½ oz water
- 24 ½ oz baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 2 - 3 ½ oz feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Spiced Corn Salad
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min