Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- ⅛ tsp ground black pepper
- 45 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 6 oz dried lasagna pasta
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
- 18 oz canned crushed tomatoes
- 9 oz ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 954 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40 min
Green Shakshuka
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 min
Cauliflower Steaks
45 Min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Vegetarian Chili
50 Min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min