Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 19 beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley, leaves only
    5 - 10 sprigs
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • water divided
    45 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • dried lasagna pasta
    6 oz
  • yellow onions cut into pieces
    2 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • eggplant diced (½ in.)
    10 ½ oz
  • canned crushed tomatoes
    18 oz
  • ricotta cheese
    9 oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 435 kcal / 1820 kJ
Eiwitten 19 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 47 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 954 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...