Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- ⅛ tsp ground black pepper
- 45 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 6 oz dried lasagna pasta
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
- 18 oz canned crushed tomatoes
- 9 oz ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 954 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Broccolini
35 dk
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Southwest Quinoa
40 dk
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1sa
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1sa