![White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d26e3eaa-ba13-4eb8-9103-fd5ae72edcb2/Derivates/bc4d70b6-bbf2-41a8-88c8-63cb783ca7a3.jpg)
Compatibele versies
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Vegetarian Chili
50 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Quinoa Patties
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min