
Apparaten en Accessoires
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
512 kcal /
2142 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
69 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
6 g
Natrium
1464 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Alternative Risottos
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten