Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz dried red lentils, divided
- 4 oz shallots, in pieces
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 1 oz extra virgin olive oil
- 16 oz broccoli florets
- 50 oz water
- 4 tbsp nutritional yeast
- salt, to taste
- dried red pepper flakes, to garnish
- cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Purple Cauliflower Soup
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
White Bean Soup
2h 45min