Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 461.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Avocado Tuna Salad
5min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Grisons Barley Soup
55min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Cranberry Pear Cider
25min