Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 461.8 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Pumpkin Chili
50 min
Falafel Waffle
40min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Smoky Black Bean Soup
35min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Chicken Mole Verde
1u. 5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.