Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 461.8 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5u. 5min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.