Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Lentil Salad
35 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min