
Apparaten en Accessoires
Tuscan White Bean Stew
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
cabbage cut into pieces8 oz
-
lacinato kale center stem removed, cut into pieces4 oz
-
zucchini cut into pieces1 ½ oz
-
carrot cut into pieces1 ½ oz
-
celery stick cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces1 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
canned diced tomatoes drained14 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)1 oz
-
vegetable broth32 oz
-
canned cannellini beans drained14 oz
-
fresh basil leaves6
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground pepper2 pinches
-
sourdough bread4 slices
-
garlic clove1
Voeding per 1 portion
Calorieën
643.3 kcal /
2691.6 kJ
Eiwitten
28.1 g
Vetten
13.1 g
Koolhydraten
106.5 g
Vezels
12.3 g
Verzadigd vet
3.1 g
Natrium
1164 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Eco-Friendly
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten