Apparaten en Accessoires
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2272.8 mg
Eiwitten
22.4 g
Calorieën
2729 kJ /
652.3 kcal
Vetten
33.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
68.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eco-Friendly
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 h 5 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Coconut Dhal
25 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Potato Curry Soup
35 min
Lentil Salad
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tuscan White Bean Stew
1 h