Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive Tapenade
- 2 oz pitted black olives
- 2 oz pitted green olives
- 1 tbsp capers
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 5 fresh basil leaves
- ⅛ tsp smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 3 oz red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs parsley, leaves only
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 17 ½ oz water
- 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
- 3 oz red bell peppers
- 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (optioneel)
- 6 large eggs
- 2 oz whole milk
- ½ tsp ground paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken Bowl
45min
Mango Chutney
1h 20 min
Kalamata Tapenade
5min
Basil Pesto
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Tomato Basil Soup
40min