Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive Tapenade
- 2 oz pitted black olives
- 2 oz pitted green olives
- 1 tbsp capers
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 5 fresh basil leaves
- ⅛ tsp smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 3 oz red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs parsley, leaves only
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 17 ½ oz water
- 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
- 3 oz red bell peppers
- 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (optioneel)
- 6 large eggs
- 2 oz whole milk
- ½ tsp ground paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Beet Hummus
20min
Minestrone
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Basque Chicken
1h 10min
White Bean Salad
5min
Tuna Tapenade
5min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Tomato Basil Soup
40min