Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
-
1
oz olive oil
of 1 oz avocado oil - ½ oz red wine vinegar
- 1 oz lime juice
- ½ oz honey, to taste
- 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz apple, quartered
- 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 2 oz pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Chopped Asian Salad
20min
Italian Salad Dressing
5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
French Dressing
10 Min
Spiced Corn Salad
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Cantina Salsa
5 min