Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless pork shoulder, cut into pieces (3 in.)
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt
- 7 oz yellow onions, cut in wedges, plus extra, chopped to serve
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 20 oz cola
- 4 oz water
- 1 oz lemon juice
- cilantro, chopped to serve
- 2 limes, cut into wedges
- salsa verde, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735.6 kJ / 414.8 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 687.6 mg
Alternatieve recepten
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Marry Me Chicken
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Chicken Enchiladas
40min
Hoisin Pork Bowl
45min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min