Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 34 oz water
- 8 oz black rice, Forbidden
- 8 oz fennel, quartered
- 14 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 2 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves, plus extra sprigs, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, plus extra sprigs, to garnish
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Stuffed Pork Loin
- 48 oz pork loin roast, boneless, butterflied
- 10 pieces prosciutto, thinly sliced
- 12 fresh sage leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
Apple Cider Sauce
- 8 oz Granny Smith apples, cored, peeled and quartered
- 24 oz apple cider, non-alcoholic
- 3 oz unsalted butter
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 483 mg
Alternatieve recepten
Confectioners Sugar
5min
Honey Glazed Carrots
30 Min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Holiday Stuffing
1 Std.
Green Bean Gremolata
25 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min