Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water, to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
of 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon, sliced, to garnish
- lemon verbena, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1328 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min