Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 oz apricot preserves
- 23 oz water, divided
- 1 tsp whole grain mustard
- 12 oz fresh green beans, trimmed
- 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
-
4
halibut fillets (6 oz ea.)
of 4 sea bass fillets (6 oz ea.) - 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Ratatouille with Pecorino
1u. 5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.