Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 oz apricot preserves
- 23 oz water, divided
- 1 tsp whole grain mustard
- 12 oz fresh green beans, trimmed
- 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
-
4
halibut fillets (6 oz ea.)
of 4 sea bass fillets (6 oz ea.) - 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Asparagus Cream Soup
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min