Halibut with Apricot Chutney

Halibut with Apricot Chutney

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • apricot preserves
    3 oz
  • water divided
    23 oz
  • whole grain mustard
    1 tsp
  • fresh green beans trimmed
    12 oz
  • red onions thinly sliced half-moons
    4 ½ oz
  • halibut fillets (6 oz ea.)
    4
    4 sea bass fillets, (6 oz ea.)
  • fresh apricots pitted, halved and sliced
    3 ½ oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 325 kcal / 1359.8 kJ
Eiwitten 34.5 g
Vetten 3.8 g
Koolhydraten 40.3 g
Vezels 4.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...