Apparaten en Accessoires
Halibut with Apricot Chutney
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
34.5 g
Calorieën
1359.8 kJ /
325 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
40.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Borscht
25 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min