![Pork Tenderloin with Cherry Sauce Pork Tenderloin with Cherry Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/14088339-A141-4282-B8F1-66AADB9A5C31/Derivates/2a368ffb-04a4-4b14-a9a8-6bbcd8b19aa8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Chicken Marsala
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Maple and Mustard Salmon
20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min