Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Parmesan
1sa 10 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min