Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Turkey Chili
45 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Pulled Pork
4h 5min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min