Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Shrimp Scampi
40min