Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
of 4 oz arugula leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 λεπτ.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1ωρ. 40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.