![Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5492F2B4-D31B-4FCC-A509-3DE1E9DECBE2/Derivates/32a86f10-05c6-4a2b-b8c3-32d5aed1a39d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
of 4 oz arugula leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Beef Wellington (Ben)
10小时 10 分钟