Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carolina Gold Rice
- 36 oz water
-
10
oz Carolina Gold rice
of 10 oz long-grain rice
Shrimp Creole
- 16 oz plum tomatoes, halved
- 8 oz yellow onion, quartered
- 8 oz red bell pepper, quartered
- 8 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Tabasco sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tbsp fresh thyme leaves
- 2 dried bay leaves
- 12 oz fish stock
- 16 oz fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1sa 5 dk
Asparagus Cream Soup
25min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Tuna Tapenade
5min
Chicken Stroganoff Soup
55 dk
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp Scampi
40min