Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioppino
55min
Crab Cakes
1h 35min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Basil Pesto
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Sautéed Cauliflower
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Green Bean Gremolata
25min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min