Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
- 1 oz shallots, cut into pieces
- 2 tbsp capers, drained
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz lemon juice
- 20 oz water
- 1 lemon, cut into wedges, to garnish
- lemon zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cauliflower Steaks
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Cloud Eggs
20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lemony Green Beans
20 Min