Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 tsp salt, divided
- 32 oz water
- 6 oz broccoli florets
-
6
oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
of 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.) - 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
- 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
- 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
- 10 oz orecchiette pasta, dried
- grated Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.1 kJ / 255.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Curry Noodles
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetable Stew
1j 15 menit
Greek Lentils and Rice
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1j 25 menit
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetarian Chili
50 min