Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 tsp salt, divided
- 32 oz water
- 6 oz broccoli florets
-
6
oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
of 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.) - 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
- 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
- 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
- 10 oz orecchiette pasta, dried
- grated Parmesan cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.1 kJ / 255.3 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Vegan Cashew Sauté
35min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1hod. 30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Tuna Noodle Bake
1hod. 20min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Vegetarian Chili
50min