Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 531.4 mg
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Mushroom Risotto
30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min