Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 531.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Carnitas
50min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Fish Tacos
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Thai Fish Curry
50min
Steamed Cod Over Greens
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Shrimp Sauté
25 Min