Lamb with Artichoke and Spinach Purée

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Lamb
  • olive oil
    1 tsp
  • rack of lamb Frenched, fat trimmed
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
    1 oz
  • Dijon mustard
    2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
  • Parmesan cheese
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
    24 oz
  • water
    ½ oz
  • lemon juice to taste
    1 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    3 oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 614.8 kcal / 2572.1 kJ
Eiwitten 26.8 g
Vetten 47.4 g
Koolhydraten 25.7 g
Vezels 13.1 g
Verzadigd vet 20.1 g
Natrium 531.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...