Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 531.4 mg
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Avocado Tuna Boats
30min
Lemon Caper Asparagus
25min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1u. 5min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1hod. 40min
Maple and Mustard Salmon
20min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.