![Roasted Pork Loin (Betty) Roasted Pork Loin (Betty)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2697d8e-5c2c-43d4-99a5-6d849fb266d5/Derivates/4472acf0-0ebb-4ca7-bad0-8b30b4bdd7d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 933 mg
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min