Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
of 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 35 oz water, to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1u.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Shrimp Sauté
25min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Maple and Mustard Salmon
20min
Garlic Shrimp
35 min
Shrimp Scampi
40min