Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Fricassee
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Bolognese Sauce
1h 10min
Potatoes with Chorizo
1 Std. 25 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Lasagna
2h 5min