Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Beef Barbacoa
2 Std.
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min