Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell peppers, quartered, stem and seeds removed
- 2 yellow onions, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic cloves
- olive oil, to drizzle and rub
- 32 oz flank steaks
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Red Pepper Sauce
- 4 oz olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Noodle Soup
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
White Fish Salad
35 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Cajun Gumbo
1h 30min
Baked Crab Dip
15 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk
Beef Lasagna
2 godz. 5 min