Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz plum tomatoes, quartered (approx. 2 tomatoes)
- 1 oz brown sugar
- 1 oz red wine vinegar
- ½ oz cilantro leaves
- ½ oz ginger, sliced (¼ in.)
- 1 red chili pepper, halved, de-stemmed and de-seeded, plus extra thinly sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- 4 fresh salmon fillets, (approx. 4 oz ea.)
- 42 oz water
- 10 ½ oz white basmati rice
- 7 oz broccolini
- 2 green onions, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 13.1 g
Alternatieve recepten
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 dk
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 dk
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Maple and Mustard Salmon
20 dk
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 dk
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h