Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
of 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 741 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorf Salad
15min
Broccoli Stem Slaw
15min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Chunky Guacamole
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Chopped Asian Salad
20min
Texas Caviar
15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Berry Dream (TM6)
10min