Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
of 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 741 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Texas Caviar
15 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Cantina Salsa
5 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min