Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
of 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 741 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Grated Carrot Salad
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min