Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Parmesan cheese, in pieces
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish
Acorn Squash
- 1 acorn squash
-
avocado oil, to rub
of unsalted butter, melted, to rub - salt, to season
- ground black pepper, to season
Filling
- 115 g cauliflower florets, small stems removed
- 60 g yellow onion, cut into pieces
- 30 g celery, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
-
15
g walnut halves, shelled
of 15 g pecan nut halves, raw - 30 g avocado oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g cremini mushrooms, fresh, destemmed and quartered
- 30 g dried cranberries, unsweetened (optioneel)
- 1 ½ tsp tamari sauce
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- 1135 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909.6 kJ / 456.4 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 923.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20 min
Curried Lentils
5h 15min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Basic Farro
35 Min
Chickpea Ratatouille
1h