![Chickpea Ratatouille Chickpea Ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82763962-72d0-44b5-9df1-4a14ea7f3dca/Derivates/7ABBFC2C-89BF-4268-8790-C9F0999B375E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 271.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Tex-Mex Bowl
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Tuscan White Bean Stew
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Vegetarian Chili
50min