Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Chili
50 min
Acorn Squash Gratin
1h 55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 dk
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Southwest Quinoa
40 dk