Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Southwest Quinoa
40 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min