![Cauliflower Artichoke Cheese Bake Cauliflower Artichoke Cheese Bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b45c33a4903a09f601b549f924f55cf/Derivates/7f26187b147bafa4ca896894b85f45dcc5cd3b43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
of 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min