Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz whole wheat flour
- 6 oz water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt, divided
- 1 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- ½ tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 3 green onions, white and green parts, divided
- 6 oz ricotta cheese
- 1 oz whole milk
- ¼ tsp red pepper flakes (optioneel)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 2 oz yellow squash, thinly sliced rounds
- 2 oz zucchini, thinly sliced rounds
- 6 oz cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Cauliflower Steaks
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min