Compatibele versies
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
of 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (optioneel)
of 1 tbsp cream (optioneel)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
of 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Lemon Pound Cake
2h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Baked Spinach and Eggs
35min