Compatibele versies
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
of 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (optioneel)
of 1 tbsp cream (optioneel)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
of 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Shepherd's Pie
1h 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Beef Stroganoff
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min