Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
Collard Greens
1h 5min
Caponata
50 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min