![Citrus Salad with Beet Vinaigrette Citrus Salad with Beet Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C287AFFD-1CCB-4D92-84E9-E621EC5124D6/Derivates/fdf8e4c0-e1e1-46c8-92b6-849ef679653e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min