Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1959.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Shrimp Mousse
35 min
Root Vegetable Soufflé
1h 25 min
Cioppino
55 min
Clams marinières
30 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Garlic Shrimp
35 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min