Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 257 mg
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 menit
Risotto with Parmesan Cheese
30 menit
Kalamata Tapenade
5 Min
Creamy Tomato Soup
30 menit
Gazpacho
1j 15 menit
Cod with Citrus Butter
50 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Basil Pesto
10 Min
Minestrone
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min