![Mushroom Risotto Mushroom Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49c3fd57-2c25-4185-ba38-6bf29ada375e/Derivates/549d5046-0ab2-4d11-9a0b-05c3be001c5c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 257 mg
Alternatieve recepten
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Basil Pesto
10min
Ratatouille
40 Min
Creamy Tomato Soup
30 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Greek Lentils and Rice
40 Min