Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 257 mg
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Spanish Rice
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Ratatouille
40min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min