Mushroom Risotto

Mushroom Risotto

3.6 209 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    2 oz
  • dried porcini mushrooms
    1 oz
  • yellow onions
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    1 oz
  • salted butter
    1 oz
  • Arborio rice
    12 oz
  • white wine
    2 oz
  • vegetable stock paste
    2 - 3 tsp
    1 vegetable stock cube
  • fresh mushrooms sliced
    7 oz
  • water
    37 oz
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 521 kcal / 2179.9 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 17.1 g
Koolhydraten 76.1 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 7.1 g
Natrium 257 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...