Risotto with Parmesan Cheese

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 66 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed (1 in.)
    1 ½ oz
  • shallot (approx. 1 oz)
    1
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 427.5 kcal / 1788.8 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 15.4 g
Koolhydraten 59.5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 7.9 g
Natrium 597.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...