Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 1 shallot (approx. 1 oz)
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1788.8 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 597.4 mg
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Vegetable Stock Paste
45min
Mashed Potatoes
50 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Mushroom Risotto
30 min
Apple Sauce
20min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min