Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 1 shallot (approx. 1 oz)
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1788.8 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 597.4 mg
Alternatieve recepten
Apple Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Basil Pesto
10 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Spanish Rice
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min