Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomatoes, halved
- 3 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 21 oz water, to taste
-
½
oz unsalted butter
of ½ oz olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 367 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Basic Soup Purée
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Banana Bread
1h 50min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Ratatouille
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Minestrone
45 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min