Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz tomatoes, halved
- 3 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
- 21 oz water, to taste
-
½
oz unsalted butter
of ½ oz olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 367 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Mashed Potatoes
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Asparagus Cream Soup
25 min
Rice Pudding
1h 10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Leek and Potato Soup
40min